Öğrenci Temsilcileri Seçildi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğrenci Temsilcileri Seçildi

İlkokul ve Ortaokul Öğrenci Temsilcisi Seçimleri 2 Kasım 2012 Cuma Günü Yapıldı.

Okul öğrenci temsilcilerimizi seçmek için bir haftalık yoğun bir süreç yaşadık. İlkokuldan sınıflarımızdan 5, ortaokuldan sınıflarımızdan 7 şubenin temsilcisinin aday olduğu öğrenci temsilciliği için hafta boyunca seçim propagandaları yapıldı. Adaylarımız, 31 Ekim Çarşamba günü sabah töreninde kendilerini tanıtıp yerine getirecekleri icraatlar hakkında arkadaşlarını bilgilendirdiler.

Cuma günü son saatte sınıflarımız teker teker kütüphaneye alınarak oy kullanma işlemi gerçekleştirildi. Oylamaya ilkokuldan 108, ortaokuldan 187 öğrencimiz katıldı. Gizli oy açık sayım usulü yapılan seçim sonucunda ilkokul öğrenci temsilcimiz 4-A sınıfından Sena Akgün, ilkokul öğrenci temsilcisi yardımcımız da 3-A sınıfından Göktuğ Şahin olurken; ortaokul öğrenci temsilcimiz 8-B sınıfından Ceren Haltaş, ortaokul öğrenci temsilcisi yardımcımız da 7-B sınıfından Alperen Mülayimoğulları oldu.

Tüm öğrencilerimizi centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz.