Asfa Ferda Farkıyla Kutlu Bir Yolculuğa Hazır mısınız?   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Ferda Farkıyla Kutlu Bir Yolculuğa Hazır mısınız?

Asfa Eğitim Kurumları, 2016 Şubat tatilinde 21-30 Ocak 2016 tarihinde; öğrenci, veli ve Asfa’ya gönül vermiş herkesi kutsal topraklara yolculuğa davet ediyor.

Asfa Eğitim Kurumları, Şubat Tatili Umre Programı kapsamında 9 gece 10 günlük (3 gece Medine – 6 gece Mekke) bir kutlu yolculuğa kapı açıyor.

Asfa ailesi olarak özel programlar ve deneyimli bir kadro eşliğinde kutsal beldelere Umreye gidiyoruz. 4 ve 5 yıldızlı lüks otellerde 9 gece 10 gün konaklama imkânının sunulduğu programda bu manevi yolculuğun verdiği huzuru sizlerle paylaşmayı niyaz ediyoruz.

Sizler de bu manevi ve kutlu yolculuğa Asfa ailesiyle birlikte çıkın. Tüm öğrenci, veli ve Asfa gönüllülerini, kutsal beldeyi bizimle birlikte ziyaret etmeleri için bekliyoruz.

Evrak Teslim Tarihi :  25 Aralık 2015 tarihine kadar  evrakların acentaya teslim edilmesi gerekmektedir.

Kayıt için buraya TIKLAYINIZ

Ayrıntılı bilgi aşağıdadır.

umre1

Kayıt İçin Gerekli Evraklar :

• Pasaport ( En az 1 yıl geçerli, çipli pasaport)
  • Nüfus Fot. (T.C. Kimlik Nosu)
  • Resim 2 Adet
  • 45 Yaş altı bayanlar ve 18 yaşından küçük çocuklar için “Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği”

Ödeme :
Acenta Banka Hesap numaralarına nakit olarak yatırılabileceği gibi, anlaşmalı bankaların kredi kartı ile de  (Türkiye Finans, Kuveyttürk ve Bank Asya 5 Taksit ) ödeme yapılabilecektir.

Amade Tur: 444 70 50 (Erkan Bey)
Açık Adres: Fevzi Paşa Cad. No: 61 Kat: 3  Fatih – İstanbul

Bilgi :