Miniklerin Bayram Coşkusu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Miniklerin Bayram Coşkusu

İlkokul öğrencilerimiz tarafından Kurban Bayramına özel bir kutlama programı hazırlandı.

Okulumuz ilkokul öğretmenleri, ilkokul öğrencilerine sürpriz bir bayram eğlencesi hazırladı. Sunumunu öğretmenlerimizin yaptığı program 4. sınıftan Serra MURATDAĞ adlı öğrencimizin Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. 3-A sınıfından Elif İYİ açılış konuşmasını yaptı. Hz İbrahim’in oğlu Hz. İsmail’i kurban etmesi hadisesini anlatan video, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. 4-A sınıfının Karagöz Hacivat oyunu, 2. sınıfların müzikli gösterileri ve yarışmalarla öğrencilerimiz bayram sevincini yaşadı. Programda neden Kurban Bayramı kutladığımız, bayramların birlik ve beraberlik vesilesi olduğu ve yardıma muhtaç insanların da unutulmaması gerektiği özellikle vurgulandı. Programın son bölümünde ise öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi ve bayram şekerleri ikram edildi.