Asfa Ziyaretleri Devam Ediyor   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Ziyaretleri Devam Ediyor

Okulumuz  Genel Müdürü  Mehmet ALDANMAZ  ve  İlköğretim Okulu Müdürü  Şükrü KANIBOL  01-08-2012 tarihinde   SBS de  500 Tam Puan alan  Burak Çetin ŞENTÜRK le  Etimesgut İlçe Emniyet Müdürü   Cemil DEVECİOĞLU  ‘nu Makamında ziyaret ettiler. Öğrencimizi  tebrik eden  Cemil DEVECİOĞLU  başarısından dolayı kutladı. İleride hangi meleğe sahip olmak istediğini sordu  . Öğrencimiz ; “mühendislik okumak istediğini   “ belirtti.  Çeşitli tavsiyelerde bulunan  emniyet müdürümüz , okul yönetimini de bu başarıya olan değerli katkılarından dolayı kutladı.  Okul Müdürümüz Şükrü KANIBOL  ve Genel Müdürümüz Mehmet ALDANMAZ  emniyet müdürü Cemil DEVECİPĞLU’ na ilgi ve alakaları için teşekkür  ettiler ve hatıra  fotoğrafları  çekinerek ayrıldılar.

Aynı gün  İlçe Müftümüz Yunus BIÇAKÇI’ yı da  makamında  ziyaret eden  Genel Müdürümüz  Mehmet ALDANMAZ , İlköğretim  Müdürümüz  Şükrü KANIBOL   ve  öğrencimiz Burak Çetin ŞENTÜRK  İlçe müftümüzle başarı hikayesini konuştular. Öğrencimizi tebrik eden  Yunus BIÇAKÇI  Kendine  Kur’an-ı  Kerim hediye etti. Asfa Ferda Kolejinin başarıları takip ettiğini belirten Sayın bıçakçı  başarıların artarak devam etmesini temenni etti.

Hatıra fotoğrafların çekinilmesiyle  ziyaret sona erdi.