İÖO Karne Sevinci   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İÖO Karne Sevinci

Her yıl olduğu gibi bu yılda çok heyecanlı , coşkulu bir karne töreni daha geride kaldı.  Yoğun geçen bir yılın ardından öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını , meyvelerini almanın heyecanını günler öncesinden yaşamaya başladılar.

Asfa Ferda Koleji olarak birinci dönem olduğu gibi bu dönemde de karnenin yanında Performans karnesi ve Yabancı Diller Karnesi de verildi. Velilerin katılımıyla  okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Okul Müdürü Şükrü KANIBOL’un  öğrencilere yaz tatilinde  dikkat etmeleri gereken hususları içeren konuşması ve 8. Sınıflara  yapılacak olan SBS de başarılar dilemesinin ardında öğrencilerin Taktir, Teşekkür, onur  ve Üstün Başarı Belgeleri  verilerek hatıra  fotoğrafların çekilmesiyle  son buldu.