4. ve 5. Sınıf Yıl Sonu Programı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

4. ve 5. Sınıf Yıl Sonu Programı

Yeni İlköğretim sistemi nedeniyle 4. ve 5. sınıflarımız  öğretmenlerine veda töreni düzenlediler . Velilerin katılımıyla  Okulumuzun Teras Kafesinde 6 Haziran günü saat : 20:00 da yapılan program  Okul Müdürü Şükrü KANIBOL’un açılış konuşması yapmasıyla başladı.

Sınıf öğretmenlerine çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken öğrencilere bundan sonraki eğitimlerinde başarılar diledi. Öğrenciler için hazırlanan manilerden oluşan sunumu Matematik Öğretmenimiz  seslendirmesiyle öğrenciler coşkulu bir şekillde sahneye koştular.

Belgelerin verilmesinden sonra veda pastasının kesilmesi ve tüm velilere ikram edilmesinin ardından velilerin sınıf öğretmenlerine hediye takdim etmeleriyle program  son buldu.