İlköğretim Mezuniyet Gecesi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlköğretim Mezuniyet Gecesi

30-12-2012 Çarşamba günü  Harikalar diyarındaki Yörük Evinde gösterişli bir törenle  mezuniyet belgelerini aldılar. Öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldıkları  tören yenilen lezzetli yemekten sonra okulumuz matematik öğretmeni Zeynep ERDURCAN’ın sunumuyla başladı. Okul müdürü Şükrü KANIBOL açılış konuşmasında “Değerli misafirlerimiz bu anlamlı günde aramızda bulunmanızdan dolayı son derece onur duyduk. Katılımlarından dolayı Kurucu Temsilcimiz Sayın Yasin ÇELENK,  Bey’e  Genel Müdürümüz Sayın Mesut DOĞAN Bey’e Lise Müdürümüz Sayın Mustafa BÖĞÜRCÜ Bey’e Mali ve İdari İşler Müdürümüz Sayın Tamer AKSU Bey’e ve müdür yardımcılarımıza ve tüm öğretmenlerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum . Bu gün çok anlamlı bir gün Sekiz  yıldır okulumuzda okuyan öğrencilerimizi bu gün mezun ediyoruz . Onlara sınavlarda başarılar diliyorum . Bu gün streslerini paylaşma dağıtma günüdür.

Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerken tekrar katılımınız için teşekkür ediyor.Programın hazırlanmasında emiği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum “ dedi.

Ardından Lise ve Anadolu Lise Müdürümüz Mustafa BÖĞÜRCÜ bir konuşma yaparak mezun öğrencilere başarılar dilerken açılacak olan Fen Lisesine öğrencileri davet etti.

Sınıf öğretmenlerinin hazırladığı öğrencilerin özelliklerini anlatan birbirinden güzel  maniler eşliğinde öğrencilerin görüntüleri slayt’a yansıtıldı . Hep beraber yapılan pasta kesiminin ardından keplerin havaya atılmasıyla heyecan doruğa ulaştı. Hatıra fotoğrafların çekilmesiyle program son buldu.