Lise Mezuniyet Gecesi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Lise Mezuniyet Gecesi

Geleceğimizin güvencesi olan 12. Sınıf Öğrencilerimizi GELECEĞE GÜVENLE Uğurluyoruz.

31 Mayıs, 2012 tarihinde ,Sincan Harikalar Diyarı Yörükevinde,  Saat 20.00’de başlayan mezuniyet programımızda  coşku büyüktü. İngilizce öğretmeni R.Gülay ÜNAL’ın sunuculuğunu yaptığı geceye Kurucu temsilcimiz sayın Yasin Çelenk ve genel müdürümüz sqayın Mesut doğanın yanı sıra onur konukları olarak  SOGEL başkanı Mehmet ALDANMAZ ve Botaş Genel Müdür Yardımcısı İbrahim TAN katılmışlardır.Yine okulumuz idarecileri,tüm öğretmenlerimiz,okul personeli,mezun öğrenciler ve çok kıymetli velilerimiz de törende hazır bulundular.

Akşam yemeğinin ardından program, Özel Asfa Ferda Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa BÖĞÜRCÜ’nün yaptığı  anlamlı konuşmayla başladı. Okul müdürümüz konuşmasında  geceyle ilgili duygularını dile getirirken , öğrencilerimizin 4 yıllık eğitim öğretim sürecini çok güzel ifadelerle özetledi ve dünya insanı yetiştirmenin öneminden bahsetti. Konuşmasının sonunda varlığımızdaki ve başarımızdaki  en özel isim olan Prof.Dr Esat COŞAN’a  ve Okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Sn Sami Selçuk BİRİCİK’e  saygı ve minnetlerini sunarken ; bu süreç içerisinde emeği geçen okulumuz öğretmenleri başta olmak üzere ,tüm personelimize ve değerli  velilere teşekkürlerini sundu.  Ardından Özel Asfa Ferda Okulu Genel Müdürü Mesut DOĞAN okulumuzun vizyonunu anlatan konuşmasında, geleceğimiz öğrencilerimizi yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını ve tatlı telaşını dile getirdi. Gecede, mezun öğrenci velilerimizden Sadık ERDOĞAN tüm velilerimiz adına anlamlı ve duygulu bir konuşma yaptı.

Program Özel Asfa Ferda Lisesi ve Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni İdris TEKİNBAŞ ve şiir okumada başarılarıyla bizi gururlandıran 12. sınıf öğrencilerimizden Ömer Faruk YAMİ’nin başarılı şiir düetiyle devam etti. Öğretmen –öğrenci düetinin güzelliğinin yaşandığı  hoş dakikaların ardından mezun öğrenciler R.Gülay ÜNAL’ın hoş ve etkili taktimiyle tek tek sahnede yerlerini aldılar. Öğrenciler başarı belgelerini okulumuz Kurucu Temsilcisi Yasin ÇELENK, okulumuz Genel Müdürü Mesut DOĞAN,Okulumuz İlköğretim Müdürü Şükrü KANIBOL ;sınıf öğretmenleri Gülcan GÖKTAŞ,İdris TEKİNBAŞ ve R.Gülay ÜNAL’dan aldılar, Özel Asfa Lisesi Okul Birincisi Hilal SARIYUSUF ve Anadolu Lisesi Birincisi Muhammed Yusuf CANDAN Başarı belgelerini Okul Müdürü Mustafa BÖĞÜRCÜ’den alırken, Mustafa BÖĞÜRCÜ’nün Okul birincilerinin ailelerini de sahneye davet etmesiyle ortaya gurur ve duygu dolu bir tablo çıktı. Birinci öğrenciler yaptıkları harika konuşmalarıyla herkesi duygulandırdılar. Başarı belgelerin takdiminin ardından yapılan  kep atma ve pasta kesme törenindeki heyecan ve coşku görülmeye değerdi.. Mezuniyet gecesi, öğrencilerin,velilerin ve öğretmenlerin fotoğraf çekinirken  ortaya çıkan  samimi,duygulu,hem hüzünlü hem mutlu karelerle sona erdi.

Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen başta lise müdür yardımcımız sayın Ramazan TEKE’ye  , İdari Mali işler  Müdürümüz sayın tamer AKSU’ya ve diğerlerine çok teşekkür ederiz.Bir sonraki mezuniyet gününde buluşmak temennisiyle ….