Final Programında Ödül Yağmuru   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Final Programında Ödül Yağmuru

Asfa Ankara Ferda Koleji Yılsonu Final Programı ve Ödül Töreni muhteşem bir coşku ile gerçekleşti.

Bir yıl boyunca elde edilen gecenin ilk bölümünde Türk Edebiyatının birbirinden güzel şiirleri Asfa Ferda Koleji ve Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından seslendirildi. Neyneva Tasavvuf Müziği Topluluğunun mini konseri dinleyenleri mest etti. Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Seven, birbirinden güzel beş eser ve şelpe tekniği ile çaldığı türküyle programa renk kattı.

Final Program, Hz.Mevlana’nın ağıt şiiri ile başladı. Şiiri seslendiren Genel Müdür Mesut DOĞAN’a, ney’i ile öğrencisi Edebiyat Öğretmeni Selim GÖK eşlik etti. Asfa Ferda İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından dramatize edilen İstiklal Marşı şiiri salondakilere büyük coşku yaşattı.

Asfa Ankara Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK, bir yıl boyunca gösterilen çalışma ve gayretlerin sonucunda elde edilen başarıları böylesine özel bir programla taçlandırmak istediklerini söyledi. Başarılarından dolayı öğrencileri ve onlara emek veren öğretmenleri tebrik eden Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK, “Esas gayemiz, güzel ahlaklı, vatanına, milletine, ailesine faydalı ve hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın böyle güzel bir Asfa Ferda Nesline ihtiyacı var. Bu neslin yetişmesi için her gün biraz daha üstüne koyarak eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Artvin Yöresi ve Ankara Seğmen Halk Oyunlarıyla renklenen gecenin final bölümünde, bir yıl boyunca Ankara ve Türkiye çapında düzenlenen akademik, sosyal, kültürel ve sportif müsabakalarda birincilik, ikincilik, üçüncülük elde eden öğrenciler, altın madalya, çeyrek altın ve gram altın ile ödüllendirildiler. Ödül töreninde, Yükselen Yıldızlar Bursluluk Sınavında dereceye giren 10 öğrenciye netbook hediye edildi. Karatede Dünya Üçüncü olan Şenol Ramazan KORKMAZ’a da altın madalya ve netbookla ödüllendirildi. Ödül töreninde Ankara ve Türkiye genelinde elde ettikleri başarılardan dolayı toplam 100 öğrenciye altın madalya takıldı; 13 öğrenciye çeyrek altın, 12 öğrenciye gram altın ve 11 öğrenciye netbook hediye edildi.

Ödül alan öğrenciler adına Ceren HALTAŞ ve Aleyna ÖZAD, Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK’e bir teşekkür plaketi sundular. Dünya insanı olarak yetişmemizde bize güç ve ilham veren Yönetim Kurulu Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz, diyen öğrenciler, daha sonra velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.