2. ve 3. Sınıf Yıl Sonu Programı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2. ve 3. Sınıf Yıl Sonu Programı

Asfa Ferda  Kolejinde 2011-2012 Eğitim – Öğretim yılının  sonuna yaklaştıkça programlar bir birini izledi.

30-12-2012 Çarşamba günü okulumuzun 2,3, sınıfları bir birinden güzel parodi, skeç ve şarkılarla yıl sonu programında velileri oldukça eğlendirdiler.

Okul Müdürü Şükrü KANIBOL velilere yaptığı konuşmada “ Öğrencilerimiz yıl boyunca bir çok etkinlikler yaptılar, geziler , tiyatrolar, kutlamalar , anmalar, bir birinden güzel gösteriler sundular. Bu gün burada en güzellerini izleyeceğiz. Asfa Ferda Koleji olarak felsefemiz ; Çocuk  bu sahnede büyür , gelişir, bizim için küçük fakat çocuklar için büyük bir alandır sahne. inşallah önümüzdeki yıllarda da aynı mantıkla çocuklarımızı bu sahnelerde büyüteceğiz .  Programı hazırlayan , emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Yıl boyunca öğrendikleri İngilizce – Türkçe şarkıların yanında 3. sınıfların hazırlamış oldukları  “Keloğlan” adlı tiyatroları oldukça  başarılı idi. “Yalancının Mumu Yatsıya Kadar  Yanar” adlı oyun ders verici nitelikteydi. Velilerin öğrencilerle hatıra fotoğraflar çektirerek anılarını sakladılar.