Pikniklerde bir araya geldik   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Pikniklerde bir araya geldik

Özel Asfa Ferda İlköğretim Okulu velileri, öğrencileri ve öğretmenleri piknikte buluşturdu. Belediyeye ait olan Göksu parkta yapılan pikniğe ilgi büyük oldu.

Özel Asfa Ferda İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, veli, öğrenci ve öğretmenlerin piknikle tüm yılın yorgunluğunu attığını dile getirdi. KANIBOL, “İnsanımızın günlük hayatın stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla baş başa kalmasının kendilerini çok sevindirdiğini görüyoruz. Bu tür faaliyetler,velilerimizin tanışıp kaynaşmasına vesile oluyor. Öğrenciler piknik sayesinde yoğun geçen ders döneminin stresini atarken, veliler de tanışma imkanı buldu.” dedi.

Okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK bey’in de iştirak ettiği ve Öğrenci, veli ve öğretmenlerin buluştuğu bu güzel piknikte ikramların ardından küçükler,öğretmenleri ve aileleri ile çeşitli oyunlar oynayarak eğlence dolu anlar yaşadılar.