Lise Yabancı Diller Günü   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Lise Yabancı Diller Günü

Okulumuzun Konferans Salonunda  düzenlemiş olduğumuz Almanca ve İngilizce Yabancı Dil Programımıza Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN, Lise Müdürümüz Mustafa BÖĞÜRCÜ ve İlköğretim Müdürümüz Şükrü KANIBOL , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.  Programımızı ,Lise yabancı dil öğretmenlerimiz  rehberliğinde öğrencilerimiz hazırladılar. Beğeniyle izlenen programımızda İngilizce ve Almanca şiirler, öğrencilerimizin seslendirdiği İngilizce ve Almanca şarkılar, küçük bir hikaye canlandırması, izleyicilerin de katıldığı bir tekerleme (tongue twister) yarışması ve öğrencilerimizin öğretmenlerle yapmış olduğu İngilizce röportaj da yer aldı. Tekerleme yarışmasında birinci olan 9. Sınıf öğrencimiz Dilara SERİM ,elektronik sözlük ödülünü  Lise Müdürü Mustafa BÖĞÜRCÜ ‘den aldı. Programımız büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenmiş, oldukça keyifli geçmiştir.