Hayırlı Nesiller için ”Bismillah” Dedik   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Hayırlı Nesiller için ”Bismillah” Dedik

2015-2016 Eğitim- Öğretim yılına tüm Türkiye’de olduğu gibi Asfa Ferda Kolejin de de büyük bir coşku ve heyecanla başladık. Sabahın erken saatlerinde  velilerinin elinden tutan minik yavrularımız , ablaları, ağabeyleri okulun bahçesinde Asfa Marşı ve Temiz Kalpler korosunun bir birinden güzel ilahileriyle karşılandılar.

İlköğretim Haftası münasebetiyle yapılan tören istiklal marşının hep beraber coşkuyla okundu. Daha sonra İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Şükrü KANIBOL veli ve öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasına Naat tan bir dörtlükle başlayarak bu sene soyal projede temamız “Örneğim Peygamberim” diyerek tüm öğrenci ve velilerin projeye sahip çıkmasını etkinliklere aktif olarak katılmasını rica etti. Asfa demek ; Alparlanların , Yavuzların, Fatihlerin ruhu demektir.  Asfa demek; Ahmet Yesevilerin, Hacı Bayramı Velilerin, Mevlanaların, Yunusların ruhu demektir. Asfa  demek; “Hayırlı Nesiller” demektir . Diyerek okulun amacını anlattı. Şehitlerimize  Allahtan rahmet dileyen Şükrü KANIBOL  tüm velilere Asfayı tercih ettikleri için teşekkür etti.

Daha sonra Lise Müdürümüz Yener İNAN  velilere selamlama konuşması yaparak Asfa ya hoş geldiniz dedi. Öğrencilerin şiirler okumasının ardında sınıf rehber öğretmenlerinin tanıştırılmasının ardından tüm öğrenciler ilk derslerine başladılar.