Birinci Sınıflarımızı Keloğlan ve Aykız Karşıladı…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Birinci sınıflarımız ilk gün heyecanıyla Anne ve Babalarının ellerinden tutarak, biraz ürkek biraz meraklı, biraz da heyecan dolu bakışlarla okulun bahçesine ilk adımlarını attılar. Onları hemen kapıda Aykız , Keloğlan figürleri  ellerinde çikolata ve şekerle karşıladı. Öğretmen ve yöneticiler de gelen veli ve öğrencilerle ilk gün hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Öncelikle bölüm ve birimlerini tanımak için öğretmenleri eşliğinde  tüm okulu gezdiler. Müzik dersliğinde hep beraber şarkılar söylediler.  Velilerimiz öğrencilerini lobide heyecanla beklediler. Velilerle yapılan röportajlarda velilerimiz Asfa’da Olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek bu gün hayallerinin gerçekleşmesinden dolayı ayrıca heyecan yaşadıklarını belirterek hayırlı bir yıl dilediler.

Hep beraber velilerle öğle yemeği yenilmesinden sonra  bol bol fotoğraflar çektiren öğrenci ve velilerimize  , çekilen fotoğraflar günün anısı olarak  hediye  edildikten sonra 1. Gün oryantasyonu sona ermiş oldu.

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine…