ASFA, Kalitesini TSE ISO 9001 Belgesiyle Tescilledi.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ASFA, Kalitesini TSE ISO 9001 Belgesiyle Tescilledi.

2014 -2015 Eğitim – Öğretim yılı Şubat ayında başlayan TSE yolculuğu , öncelikle tüm yönetici ve öğretmenlerimiz , Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi , İç Tetkik Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimini alarak gerekli donanıma sahip oldular.

Okulumuzun tüm birimlerinin TSE standartlarına göre çalışmalarını yürütebilmeleri için öncelikle Prosesler , prosedürler adım adım yazıldı. Kullanılacak formlar yeniden düzenlenerek hazırlandı. İç tetkikler yapılarak eksiklikler giderildi. Kalite Yönetim Temsilcimiz, Bilal SELÇUKBİRİCİK ve Genel Müdürümüz Sayın Leyla ERDOĞAN tüm öğretmen , personel ve yöneticilere zaman zaman seminer vererek bilgilendirdiler. Tüm bu hazırlıkların sonunda temmuz ayında TSE müfettişlerince yapılan bir dizi inceleme ve denetimin ardından hazırlanan raporlar TSE kurumunca yeterli bulunarak kalitemiz onaylandı.

Mutlu sona kavuşan okulumuz öğretmen , personel ve yöneticilerimiz bu güzel haberi pasta keserek kutladılar.

Genel Müdürümüz Sayın Leyla ERDOĞAN konuşmasında “ Ankara’da TSE belgesi alan birkaç kurum olduğunu ASFA ‘nın böyle bir prestijli beleye sahip olmasının oldukça önemli ve güzel olduğunu belirterek , misyonumuzun ilk cümlesinde belirtilen “Her güzel işi en mükemmel şekilde yapmak” ilkesine de çok yakıştığını vurgulayarak , tüm öğretmen , personel ve yöneticilerimize bu zorlu süreçteki fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum .Okulların açılmasının ardından bir tören düzenlenerek TSE belgesi ve kalitemizi velilerimizle paylaşmak istiyoruz.” Dedi.