USOBO’dan Altın Madalya   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

USOBO’dan Altın Madalya

Asfa Ferda Anadolu Lisesine Altın Madalya

Bu yıl 4. sü Düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler  Olimpiyatında (USOBO) Okulumuz Anadolu Lisesi öğrencilerinden Esra DELİCE Forum kategorisinde okulumuza Altın Madalya kazandırdı.

Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce lise yarı  finale kalabilmek için zorlu bir çalışma döneminden sonra, aralarında okulumuzun da bulunduğu 180 okul İstanbul Fatih üniversitesinde yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

05.05.2012 Cumartesi günü büyük çekişmelere sahne olan  final müsabakalarında Okulumuz öğrencilerinden Esra DELİCCE grubunda 1. olarak final yarışmasına katılmayı hak kazandı.

Final müsabakasında değerlendirme heyetinin takdirlerini kazanan öğrencimiz Altın Madalyayı okulumuza kazandırdı.

Öğrencimize ve danışman öğretmeni  İdris TEKİNBAŞ’ a okulumuza kazandırdıkları bu başarıdan dolayı teşekkür ediyor ve kendileri için nice başarılar temenni ediyoruz.