ASFA’da TEOG Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ASFA’da TEOG Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Haziran ayında okul kapanmadan hızlandırılmış konu tekrarı yapan öğretmenlerimiz  daha önceden planlandığı gibi  TEOG hazırlıklarına 19 Ağustosta başladı. Öğretmenlerimiz bir taraftan yaz seminerlerine katılırken bir taraftan da öğrencileri sınava daha iyi hazırlamak için öz veriyle gayret gösterdiler.

TEOG kampının 2. Haftasının son gününde veliler okula davet edildi. Öncelikle yaz kampından görüntüler izleyen velilerimiz kampın gidişatı hakkında bilgi edindiler.

Okul müdürümüz Şükrü KANIBOL  “amacımız sadece sınavlara öğrenci hazırlamak değildir. Bizim için vazgeçilmez en önemli husus öğrencilerimizin manevi ve ahlaki gelişimidir. Çift kanatlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hem manevi gelişi hem de akademik çalışma iki önemli hedefimizdir. Öncelikle tatillerinden fedakarlık yaparak yaz kampında ders veren öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah emeklerinin karşılığını kat be kat versin “ dedi.

Daha sonra Rehber öğretmenimiz Tuğba ERDEM TEOG süreci hakkında oldukça faydalı bilgiler vererek velilerin kafasındaki tüm soruları cevapladı. Ayrıca tüm velilere okulumuz tarafından hazırlanan TEOG rehber kitapçığı dağıtıldı.  Öğretmenlerin velilere tanıtılmasından sonra veliler sınıflarda ders öğretmenlerinden öğrencileri hakkında detaylı bilgi alarak okuldan olumlu duygularla ayrıldılar.