Şiirde yine başarı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Şiirde yine başarı

Ankara Liseler Arası Şiir Olimpiyatlarında Özel Asfa Ferda Anadolu Lisesi And. 9-B sınıfı öğrencisi Ahmet Şamil YILMAZ 2. lik derecesini kazanarak, bizleri gururlandıran büyük bir başarıya imza attı.

Çok sayıda yarışmacının katıldığı Olimpiyatlarda Ahmet Şamil YILMAZ, Yahya Kemal BEYATLI’nın   “Süleymaniye’de Bayram Sabahı” şiirini yorumlayarak, hem seyircilerin hem de jüri üyelerinin takdirlerini topladı.

Özel Asfa Ferda Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa BÜĞÜRCÜ: ” Öğrencimizin bu başarısı bizleri çok mutlu etmiştir. Her yıl mutlaka bu olimpiyatlara katılıyor ve derece elde ediyoruz. Öğrencilerimizin başarılarının bizleri mutlu etmesinin yanında,  asıl gayemiz, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sanatla da buluşturarak çok yönlü yetişmelerini amaçlıyor; çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Hak ettiğimiz başarıları da elde etmek, kurumumuz adına bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Öğrencimizin yarışmaya hazırlanmasında gayret sarf eden Edebiyat Zümresindeki bütün öğretmen arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kendileri için daha nice başarılar temenni ediyorum” dedi.