Sanata Genç Bakış Sergi Açılışı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Sanata Genç Bakış Sergi Açılışı

Asfa Ferda Koleji Sanata ve sanatçıya katkı sağlamaya devam ediyor.

Özel Asfa Ferda Lisesi ve Anadolu Lisesinin  genç sanatçılarının eserleri  ‘’Sanata Genç Bakış Sergisi’’ kapsamında 21 Nisan 2012 Cumartesi günü,  acity Sanat Galerisinde muhteşem bir açılışla sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Sanata Genç Bakış Sergisnin açılışı, kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışa, kurucu temsilcimiz Sayın Yasin ÇELENK, Sayın Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN, Lise ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Mustafa BÖĞÜRCÜ, İlköğretim Müdürümüz Sayın Şükrü KANIBOL, İdari ve Mali İşler Müdürü Sayın Tamer Aksu, Acity AVM temsilcisi Sayın Selin ÖZTÜRK, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri ile okulumuz öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa TUNA telgraflarıyla sergimize destek verdi.

Lise ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Mustafa BÖĞÜRCÜ  yaptığı açılış konuşmasında “Özel Asfa Ferda Koleji” tarafından sanata verilen önem ve desteğin altını çizerek, öğrencilerin yaptığı çalışmalarla gurur duyduklarını ve benzer etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından 105 öğrencimizin 120 eserinden oluşan sergimiz, davetliler tarafından büyük beğeni ve takdir hisleri ile izlendi ve gezildi. Gazi Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meliha YILMAZ ile aynı fakültenin öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Cengiz SAVAŞ öğrencilerimizin eserlerini çok beğendiklerini ve takdir ettiklerini belirterek, fakülte öğrencilerine örnek olması bakımından buraya yönlendireceklerini belirttiler.

Sergimizin hazırlanmasında emekleri için öğrencilerimize, velilerimize ve onları yetiştiren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Esra ELLİSEKİZ’e tebrik ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.

Sergimiz 28 Nisan’a kadar açık olacak ve sanatseverler tarafından gezilebilecektir.

Bir sonraki sanat şöleninde buluşmak dileğiyle…