6 Altın Madalya   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

6 Altın Madalya

Bilim Olimpiyatlarında 6 Altın Madalya

Özel Asfa Ankara Ferda Koleji, 7.Antalya Bilim Olimpiyatlarında 6 Altın Madalya Kazandı.

Gönüllü Özel Okullar Birliğinin Türkiye genelindeki özel okulların katılımıyla gerçekleştirdiği 7.Antalya Bilim Olimpiyatları sonuçlandı. 13-14-15 Nisan tarihlerinde yapılan Bilim Olimpiyatlarına tüm branşlarda katılan Özel Asfa Ferda İlköğretim Okulu; 6 Birincilik ,3 ikincilik ,2 üçüncülük olmak üzere toplamda 11 madalya aldı. Özel Asfa Ankara Ferda İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan öğrenciler, Antalya Şah inn Paradise Otelde gerçekleştirilen yarışmada büyük heyecan yaşadılar. Sene başından beri  öğretmenlerin özverili  çalışmaları, öğrencilerin gayreti okul yönetiminin desteği ile Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan Asfa Ferda Koleji öğrencileri, olimpiyat tarihinin en yüksek başarısını elde ettiler.

Yarışmanın final töreninde, Asfa Ferda Koleji Genel Müdürü Mesut DOĞAN, Geleceğin Liderlerine başlıklı bir konuşma yaptı. Yarışmaya katılan bütün öğrencileri Milli Takım oyuncularına benzeten Mesut DOĞAN, yarışmanın sonucu ne olursa olsun Milli Takım Oyuncuları için yenilgi yoktur, dedi. Asfa Ankara Ferda İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, Asfa Ankara Ferda Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa BÖĞÜRCÜ de yarışma organizasyonunda ve ödül töreninde hazır bulundular, öğretmen ve öğrencilere moral verdiler.

Bilim Olimpiyatları finali öncesinde, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yasin PİŞKİN, Değerler Eğitimi konulu bir sunum yaptı. Ödül töreninden önce, Bilim Olimpiyatlarına katılan okulların yöneticilerine birer plaket verildi. Sonuçlar açıklanmaya başlandığında salondaki coşku görülmeye değerdi. Açıklanan her sonuç, Asfa Ankara Ferda Koleji öğrencilerini daha da coşturdu.

İşte, Asfa Ankara Ferda Kolejinin Antalya Bilim Olimpiyatlarında Yükselen Yıldızları:

BİLİM OLİMPİYATINDA MADALYA ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

• Ahmet BOZÇALI 6. Sınıflar Matematik           1. Si