Minik öğrenciler caillou gösterisinde   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Minik öğrenciler caillou gösterisinde

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ CAİLLOU MÜZİKAL ŞOVDA

Okulumuzun, anasınıfı, 1. 2. Ve 3. Sınıfları 17-03-2012 Perşembe günü Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen Caillou müzikal şov gösterisine katıldılar. Çocukların kalbinde taht kuran Caillou ve arkadaşlarını görmenin, onlara dokunmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimizin neşesi ve heyecanı görülmeye değerdi.

Bir çocuğun hayatındaki en büyük değeri olan ailesi ve aile içindeki ilişkileri, okul hayatı ve okuldaki arkadaşlarıyla olan ilişkileri ustaca ifade eden, dünyada 50 ye yakın ülkede beğeniyle izlenen, çizgi film serisini ve kahramanını çocuklarımız çok sevdi.

Gösteride Caillou’ nun en yakın arkadaşları Leo, Sarah, Klementayn ve kardeşi Rozi’ yi yakından görme fırsatı bulan öğrencilerimiz gösteri sonunda fotoğraf çekildiler.