Okuma Bayramı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okuma Bayramı

OKUMA BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Okulumuz 1/A ve 1/B öğrencileri büyük emekle öğrendikleri okuma yazmanın bayramını da büyük bir coşku ile kutladılar. Öğrencilerimiz hazırladıkları gösterilerle programı izleyen velilere hoş dakikalar yaşattılar. Velilerin ilgisinin yoğun olduğu gösteriye Sınıf Öğretmenlerimiz Uğur VURAL, Tülin VURAL dışında Okul Müdürümüz Şükrü KANIBOL, Okul Müdür Yardımcılarımız Rahmi DURMUŞ, Gülhan HALKÇI ve birçok branştan öğretmen katıldı.

Program öğrencilerin kendini tanıttığı video gösterimi ile başladı. Videodan sonra Okul Müdürümüzün okumuş olduğu “Yorum Senin Öğretmenim” adlı şiir salonda bulunan herkesi derinden etkiledi. Sonra sıra ile öğrencilerimizden oluşan Her Kafadan Bir Ses Korosu, Komedi Tiyatro Ekibi, Little Stars İngilizce Korosu, Karagöz Hacivat canlandırması ve gölge oyunu, İngilizce Diyaloglar, Kayıp Kelebek Dans Ekibi, Müzik korosu, Harmandalı Dans Ekibi ve son olarak da Ispanaklı Yumurta Tarifi ile dolu dolu bir show sunan öğrencilerimiz izleyicilerden övgü dolu alkışlar aldılar. Program dört haftada en çok kitap okuyan öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile devam etti. 60 ve üzeri kitap okuyan öğrenciler öğretmenlerini ve velilerini gururlandırdı. Program öğrencilere okuma belgelerinin verilmesi, yaş pastanın kesilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.