Gönüllü Özel Okullar Asfa Ferda da buluştu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Gönüllü Özel Okullar Asfa Ferda da buluştu

Uz.Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK:

“Gönül Birliği Güç Birliğine Dönüşmelidir.”

Türkiye Gönüllü Özel Okulları Asfa Ankara’da Bir Araya Geldi

Asfa Ankara Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK, Türkiye Gönüllü Özel Okullar Birliği toplantısında yaptığı konuşmada, özel okullar arasındaki gönül birliğinin güç birliğine dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Gönüllü Özel Okullar Birliği 2012 yılının ilk toplantısını Asfa Ankara Ferda Kolejinde yaptı. 2005 yılından beri faaliyetlerine başlayan Türkiye Gönüllü Özel Okullar Birliği, 3 aylık toplantılarla Kurucular ve Kurucu Temsilcileri düzeyinde bir araya geliyor. Yılda bir defa düzenlenen Türkiye Bilim Olimpiyatları Yarışmasında yaklaşık 600 öğrenci, iddialı oldukları branşlarda ter döküyor. Bu yıl, 13-15 Nisan 2012 tarihinde Antalya Şah-inn Otelde gerçekleşecek Bilim Olimpiyatlarının hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda, 12 yıl kesintili eğitim sistemi de masaya yatırıldı. Programın öğleden sonraki bölümünde özel bir yayınevi tarafından geliştirilen Tablet Bilgisayarla Eğitim Programı tanıtıldı.

Türkiye Gönüllü Özel Okullar Birliği Kurucu Temsilcileri Tacettin Türbesi ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Evini ziyaret etti.  Muhsin YAZICIOĞLU ve Murat BAŞOĞLU’nun kabirlerini de ziyaret eden heyet, Hamamönü Kabakçızade Konağı hakkında bilgi aldı. Program Hacı Bayram Veli Hazretlerini ziyaretle son buldu.