Halk Ekmek Fab. Gezdik   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Halk Ekmek Fab. Gezdik

Hafta sonu Asfa Ferda İlköğretim Okulu 4-A, 5-A, 6-A sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni E.Gül Ertong’un rehberliğinde, Etimesgut Halk Ekmek fabrikasını gezdiler. Gezi kapsamında öğrenciler halk ekmeğinin yapılış aşamalarını somut bir şekilde görme imkanı buldular. Ekmeğin yapılış aşamalarını yetkililerden öğrenen öğrenciler, ekmeğin el değmeden hijyen koşullarına uygun olarak yapılışını izlediler.  Fabrika çalışanlarıyla yaptığımz inceleme gezisi sonrası öğrencilerimiz, En çok tükettiğimiz gıda olarak ekmeğin sağlık açısından çok dikkat etmemiz gerektiğini anladık ve nasıl yapıldığı görmek bizlere güven verdi diye ortak düşüncelerini belirttiler.

Bizleri güleryüzle karşılayıp, fabrikayı gezdiren, bilgiler veren Etimesgut Halk Ekmek Fabrikası görevlilerine çok teşekkür ederiz.