İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden ziyaret   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN:

“Özel Okullar Eğitimde Öncülük Yapmalıdır.”

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN ve Şube Müdürü Halil KUŞEN,  Asfa Ankara Ferda Kolejini ziyaret etti.

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN, Şube Müdürü Halil KUŞEN  Asfa Ankara Ferda Kolejini ziyaret etti. Asfa Ankara Ferda Koleji Kurucu Temsilcisi Yasin ÇELENK, Genel Müdürü Mesut Doğan ve Lise Müdürü Mustafa BÖĞÜRCÜ’nün hazır bulunduğu ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN , yeni okul yönetimine hayırlı olsun dedi, başarılar diledi. Özel Okulların eğitimde öncü modeller geliştirme imkanları olduğunu söyleyen KAHRAMAN,  “Etimesgut İlçemizin köklü eğitim kurumlarından Asfa Ankara Ferda Kolejine, eğitimde kaliteyi arttıracak ve başarıyı getirecek her konuda desteğe hazırız. “ dedi. Asfa Ankara Ferda Koleji Kurucu Temsilcisi Yasin ÇELENK, ziyareti için İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN’a ziyareti için teşekkür etti, yeni yapılanma döneminde kolejde yapılan yeniliklerle ilgili bilgi verdi. Daha sonra Kolejdeki eğitim-öğretim ortamlarını ve bu yıl hizmete giren birimleri gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAHRAMAN, kolejdeki değişimin memnuniyet verici olduğunu söyledi.