Karneler verildi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Karne Heyecanı Teşekkür ,Takdir ve Alkışlarla son buldu.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi yaşanan karne heyecanıyla sona erdi. İlköğretim öğrencilerine karnelerini almadan önce konferans salonunda düzenlenen Başarı belgeleri takdim programı yapıldı. Toplamda 52 adet Teşekkür belgesi, 74 adet Taktir Belgesi alan öğrencilerimizin isimleri okunarak, tek tek belgeleri verildi. Başarılarının devamını ve tüm öğrencilere örnek olmaları dileyen Okul Müdürü Şükrü KANIBOL  emeği geçen tüm öğretmenlere , gösterdikleri performans ve başarılarından dolayı  öğrencilere desteklerini esirgemeyen tüm yöneticilere  teşekkür etti.

Önce Teşekkür Belgesi Almaya Hak kazanan öğrencilerin isimleri okunarak , belgeleri verildi. Sonra Takdir Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri okunarak belgelerini  Genel Müdür  Mesut DOĞAN dan aldılar. Bu mutlu günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi. Özgün Tasarım yarışmasında Türkiye Patent Enstitüsünden “Teşekkür Belgesi” alan 40 öğrencimize belgeleri alkışlarla verildi.

Öğrencilerimizin başarılarının belgelendiği bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK tüm öğrencilerimizi tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karnelerini almak için sınıflarına çıkan öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Karnelerle birlikte, Yabancı dil karnesi ve Performans Kriterleri Karnesi alan öğrencilerimize ve velilerimize, bitirdikleri dönemin tüm değerlendirmelerini görme imkânı sağlanmış oldu.

I. Dönemin son istiklal Marşı törenini yapmadan önce, Lise öğrencilerimizden, Onur Belgesi almayı hak eden öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından belgeleri verildi. Soğuk hava şartlarında daha fazla bekletilmeden İstiklal Marşı töreni ile birlikte öğrencilerimize yoğun bir dönem sonrası bolca dinlenecekleri yarıyıl tatili başlamış oldu.