Merhamet konulu şiir yarışması   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Merhamet Konulu Şiir ve Hikaye Yarışması Sonuçlandı.

Okulumuz Kültür Edebiyat ve Yayın Kulübü öğrencileri tarafından Merhamet konulu bir hikâye ve şiir yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin eserleri, Edebiyat öğretmenlerimiz tarafından değerlendirildi.

Yarışma sonucunda,  Anadolu Lisesi 10 B sınıfından Yakup Ümit Biçer hikâye birincisi, Anadolu Lisesi 10 C sınıfından Melikşah Göktaş hikâye ikincisi, Anadolu Lisesi 10 C sınıfından Mustafa Serhat Alikanoğlu şiir birincisi, Anadolu Lisesi 9 A Sınıfından Müge İlayda Çetinöz şiir ikincisi oldu.

Merhamet konulu hikaye yarışmasında dereceye giren öğrenciler,  Başarı Belgelerini ve hediye çeklerini Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN’ın elinden aldılar. Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve benzer kültür yarışmalarının devamını diledi.