Trafikte hoşgörü   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Trafikte hoşgörü

Trafikte Hoşgörülü Ol…

Asfa Ferda Koleji olarak, birçok alanda olduğu gibi toplumumuzun en büyük sorunlarından olan Trafik sorununa farklı bir etkinlikle katkıda bulunmak istedik. İlköğretim öğrencilerimiz Etimesgut Trafik ekiplerinin gözetiminde okul önündeki ana caddede araçlara sürpriz yaptılar ve hazırladığımız ilgi çekici broşürleri dağıtarak yanında seker ikram ettiler. Uygulamada Trafik polislerini gören araç sürücüleri önce tedirgin olmalarına rağmen sonradan uygulamanın eğitim amaçlı olduğunu görünce memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Okul Müdürü Şükrü KANIBOL ” Ülkemizin kronik sorunu olan trafiğe çocukların dilinden küçük bir uyarı yapmak istedik. Projeyi hazırlayan öğretmenlerimize, projeye katılan öğrencilerimize ve broşürlerin dağıtımında yardımcı olan Etimesgut Trafik Amirliğine teşekkür ediyorum.” dedi.