ODTU gezisi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ODTU gezisi

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri, ODTÜ de bilimsel bir gezi gerçekleştirdiler. ODTÜ bilim Müzesi’ni ziyarete giden ve gezen öğrenciler rehberlerin sunumlarını izleyerek ilginç deneyleri görme fırsatı yaşadılar.

Müze ziyaretinden sonra Sebit Bilişim merkezine giden öğrenciler burada kullandıkları Ttnet Vitamin İnteraktif Eğitim Sisteminin hazırlanma aşamalarını gördüler. Program Yazılım aşamalarını tek tek inceleyen ve gezen, rehberlik eden çalışanlardan bilgi alan öğrencilerimiz yapılan çalışmalardan etkilendiklerini, sistemi daha çok kullanacaklarını ve puan toplayacaklarını belirttiler. Sebit Bilişim Genel Müd. Yard. Sadi TURELİ ise yurtdışında yapılan çalışmalar hakkında genel bilgilendirme yaptı.