Halı sahada Kıyasıya Mücadele   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Halı sahada Kıyasıya Mücadele

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Öğretmenleriyle kıyasıya bir Halı saha maçı yaptı. 21 Aralık Çarşamba günü okul çıkışı öğretmenleriyle müsabaka edecekleri maça giden 7. Sınıf öğrencileri maçta büyük mücadele verdiler. Bu güzel etkinliğinin ve maçın tekrarını isteyen öğrencilere okul müdürü Şükrü KANIBOL, “derslerinizdeki basarı ve görevleri yerine getirmedeki performansınız bu etkinliklerin sayısını artıracaktır” dedi. Ve sözlerini “Halı saha maç etkinliği diğer sınıflar ile turnuva seklinde devam edecek. Bu gibi etkinlikler öğrenciler arasında paylaşımı, iletişimi, kaynaşmayı ve kardeşlik ruhunu tetikliyor. Öğrencilerimiz için çok güzel bir etkinlik olmuştur.” diyerek bitirdi.