Zihinsel Engelli Arkadaşlarımıza ziyaret   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Zihinsel Engelli Arkadaşlarımıza ziyaret

Özel Asfa Ferda Lisesi ve Anadolu Lisesi AND/9-A sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü etkinliği olarak,  Çağdaş Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi ziyaret edildi.

Gidilen okul zihinsel engellilerin eğitim gördüğü bir okul olduğu için öğrencilere ziyaret öncesi bilgi verildi. Okula girdiğimiz andan itibaren çok sıcak ilişkiler kuruldu ve okulumuz öğrencileri oradaki öğrencilerle çok keyifli zaman geçirdiler. Resimler yapıldı, fotoğraflar çekildi ve oyunlar oynandı ve Öğrencilerimiz hediyeler ikram ettiler. Çağdaş Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü ve Öğretmenleri ziyaretimizden oldukça memnun kaldılar.

Dönüşte öğrencilerimiz ziyaretten son derece keyif aldıklarını dile getirerek tekrarını istediler.