Radyo Stüdyosunu gezdik   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Radyo Stüdyosunu gezdik

Okulumuz öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetleri çerçevesinde konuların daha iyi anlaşılabilmesi için sosyal faaliyetlerimiz vardır. Bu sosyal faaliyetlerimizden birini de Türkçe Öğretmenimiz Mustafa KAYA rehberliğinde bir grup öğrencimizle birlikte Hedef Radyo’ya araştırma-inceleme gezisi yaptık. Öğrencilerimiz radyo ile ilgili merak ettiklerini Hedef Radyo Genel Müdürü Kemal ŞAHİN’e sordular.

Hedef Radyo Genel Müdürü Kemal ŞAHİN, öğrencilerimize radyonun iletişime olan katkısı, Türkiye’de radyo çalışmaları, radyonun gelişim süreci ve işlevi gibi konularda bilgiler verdi. Ayrıca Genel Müdür Kemal Bey ile öğrencilerimizin çok tatlı ve samimi bir röportajı oldu. Öğrencilerimiz, seslerini duyduğumuz ve göremediğimiz radyo stüdyosunu da görme fırsatını yakaladıkları için çok memnun oldular. Öğrencilerimize bu fırsatı verdiklerinden dolayı Hedef Radyo ailesine teşekkür ederiz.