2. ve 3. Sınıflar Akvaryumu Gezdi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2. ve 3. Sınıflar Akvaryumu Gezdi

Okulumuz 2 ve 3. Sınıf öğrencileri okul Mudur yardımcısı Rahmi Durmus, sınıf öğretmenleri Hakan ÇALIŞ ve Mehtap KAYA ile Ankara Keçiören deki Dev Akvaryumu gezmeye gittiler. Gezi de birçok balık türünü gören öğrencilerin en çok dikkatini üçüncü bölümde bulunan ihtişamlı duruşlarıyla timsahlar çekti. Her bölümünde farklı balık çeşitlerini gören öğrenciler su kaplumbağalarına el sallayarak iletişim kurmaya çalıştılar. Dev Akvaryumun her bölümünden etkilenen ve birçok balık türü öğrenen öğrenciler bu muhteşem geziyi fotoğraf karelerine taşıdılar. Bu güzel gezi etkinliği için sınıf öğretmenlerine teşekkür eden okul Müdür Yardımcısı Rahmi DURMUŞ “Yerinde görerek öğrenilen bilgi kalıcı oluyor. Öğrencilerimiz düzenlenen bu gezide balık türleri hakkında birçok bilgi öğrenmişlerdir. Bu tür eğitici ve eğlenceli gezileri tüm sınıflarımız için düzenlemeye devam edeceğiz.”dedi.