Öğretenlere Vitamin Semineri   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğretenlere Vitamin Semineri

Okulumuz öğretmenleri ve okul müdür yardımcısı Rahmi Durmus, Sebit Bilişimin Rixos Grand Ankara da üçüncüsünü düzenlediği ” Yeni Nesil Öğrenme ve Ölçme – Değerlendirme” konulu seminerine katıldı. Seminer Sebit Bilişim Genel Müdürü Yrd. Sadi TÜRELİ’nin açılış konuşması ve tanıtımıyla baslarken; dünden bugüne eğitimdeki yöntem ve metotlar konulu sunum ile devam etti. İnteraktif eğitim sistemi olan Vitaminin ölçme değerlendirme yeni arayüzünün sunumundan sonra Yard. Doç. Dr. Eren CEYLAN Kazanım Değerlendirme Uygulama Sınavı olan KDU nun öğrencileri değerlendirmedeki etkili raporlama sisteminden ve detaylarından bahsetti. İnteraktif eğitim sisteminin günümüz gelişen teknoloji cağında kaçınılmaz bir sistem olduğunu belirten öğretmenlerimiz, Vitamin sisteminin okulumuzda etkili kullandıklarını ve KDU sınav sonuç analizlerinin öğrencilerimizin kazanımlarını görmede çok etkili olduğunu belirttiler. Okul Müdür Yardımcısı Rahmi DURMUŞ ise “Vitamin interaktif eğitim sistemi okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Öğrenci Kazanım değerlendirme sonuç raporları birçok çalışmayı planlamada bize ışık tutuyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sanal ortamda iletişimlerini sağlıyor. Eğitim okul dışında da devam edebiliyor. ” dedi.