2. Sınıflar Meslekleri Öğrendi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2. Sınıflar Meslekleri Öğrendi

Öğrencilerimizin meslekleri daha iyi tanımaları için 2. Sınıf Öğretmenimiz Mehtap KAYA ‘nın projesi kapsamında velilerimizden Avukat İsa Kocabay’09-12-2011 Cuma günü ı sınıfına  davet etti. Avukat KOCABAY;   öğrencilere mesleğini anlatırken getirdiği araç gereçleri de tanıttı. Avukatlık mesleğinin güzel taraflarına ve zorluklarına değinen İsa KOCABAY öğrencilere güzel ve zevkli bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Sınıf öğretmenimiz Mehtap KAYA Kendisine daveti kabul edip geldiği için teşekkür etti.

Projenin devamında 12-12—2011 Pazartesi günü  Hayat Bilgisi dersinde bir kez daha yaparak yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Seçtikleri mesleklerle kimisi doktor kimisi öğretmen, mühendis, asker, ressam oldu. Hazırladıkları sunumla her biri mesleğini bizlere tanıtırken mesleğinin haklı gururunu yaşadı. Gözlerindeki parıltıdan ve heyecanlarından geleceğin emin ellerde olduğunu  gördük ve mutlu olduk.

Haydi gelecek sizin, temiz bir gelecek için Asfa Ferda yeter.