Mevlâna Haftası Coşkuyla Kutlandı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Mevlâna Haftası Coşkuyla Kutlandı

Mevlana haftası ; Hz. Mevlana’yı daha iyi anlama,  öğütlerini öğrencilerimize tanıtma adına okulumuzda bir gösteri düzenlendi. Program Müdürümüz, Şükrü KANIBOL’un açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından Hz. Mevlana’nın Şems’ e yazdığı ‘Etme’ şiirini sunan 8.Sınıftaki öğrencilerimiz büyük bir beğeniyle izlendi. Hz. Mevlana’nın hayatını anlatan belgeselin ardından, O’ nun evrensel mesajlarını 7. ve 5. sınıftaki öğrencilerimiz İngilizce ve Almanca olarak hazırladıkları slaytla sundular. 2. ve 3. sınıftaki miniklerimiz Mevlana’nın eşsiz eseri Mesnevideki hikâyelerden oluşturdukları tiyatrolar ile bizlere büyük mesajlar verdiler. 8.sınftaki öğrencilerimizin hazırladıkları ilahi korosunun ardından ana sınıfı öğrencilerimizin sundukları semazen gösterisi büyük bir coşkuyla izlendi.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz.