İzcilik Kulubü Liderlerinden Anlamlı Ziyaret   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İzcilik Kulubü Liderlerinden Anlamlı Ziyaret

Okulumuz İzcilik Kulübü liderlerinden Rahmi Durmuş, Salim Şahin ve Yusuf Karabulut tarafından oluşturulan bir heyetle Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver DEMİREL beyi ziyaret edildi. İzciliğin öneminin yeteri kadar anlaşılmadığını, izciliğin gençler üzerindeki etkileri dile getirildi. Başkanımızın ısmarladığı çayları içerken  izcilik çalışmalarında gençlerin oba ve ekip ruhuyla hareket ettiklerini, izciliğin gençler üzerinde kişisel ve manevi gelişimine tamamlayıcı bir etkisi olduğunu, çevreci doğayla dost vatanını seven bireyler yetiştirmek için bir araç olduğu vurgulandı. Okulumuzda 3 oymakbaşı 3 liderle bu çalışmaları yaptığımızı izcilik çalışmalarına çok önem verdiğimizi aktardık. Görüşmelerimizde Belediye Başkanımız Sayın Enver DEMİREL bu çalışmaların desteklenmesi gerektiğini konuyla ilgili kendisinin de her zaman yanımızda olduğun belirtti. Başkanımıza ASİLDER İzci Kulübünün flamasını hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirip ziyaretimizi tamamladık.

izci