“Çocuğum İlkokula Hazır mı?” Seminerimiz Tamamlandı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Çocuğum İlkokula Hazır mı?” Seminerimiz Tamamlandı.

21.03.2015 tarihinde Yenikent Asfa Gönül Aydınlığı Okulu, Mircan Anaokulu, Nilüfer Anaokulu, Burçak Kreşi Velilerine özel seminer verildi. Okulumuz Rehber Öğretmeni ve Aile Danışmanı Tuğba ERDEM tarafından yapılan seminerde “Çocuğum 1. Sınıfa Hazır mı?” konu başlığında Okul Olgunluğu Zihinsel, Duygusal, Sosyal açılardan değerlendirildi. Okul Fobisinin sebepleri ve alınacak önlemler, 1. Sınıfta Çalışma düzeninin oturtulması ve ev ödevleri yaptırma yaklaşımları vakıa analizleri ve videolarla işlenildi. Velilerimize “10 yaşına kadar çocuğun beynini geliştirecek 10 uygulamalı yöntem” dokümanı verildi. Çocuğuyla katılan velilerimizin seminere konsantrasyonu için çocuklara özel sınıf Öğretmenleri tarafından etkinlikler gerçekleştirildi. Seminer sonrasında velilerimize Öğle yemeği ikram edildi. Etkinliklerden memnun olarak ayrılan Anne- Babalar Asfa’da bu yıl 12. Düzenlenen Aile Seminerlerinin farkını yaşadılar. Okulumuzu gezen ve bilgi alan misafirlerimize seminer sonunda öğle yemeği ikramı ile programımız son buldu.