İlköğretim, Öğretmenler gününü kutladı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlköğretim, Öğretmenler gününü kutladı

24 Kasım öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı . Öğretmenlerine çiçekler alan öğrencilerimiz sabahın ilk saatlerinde öğretmenlerine sevgiyle sarıldılar öğretmenleri de onları şefkatle kucakladı.

Okulumuz salonunda  yapılan  programda ise okul müdürümüz Şükrü KANIBOL öğretmen ve öğrencilere hitap etti.  “öğretmen olacağım” şiiriyle il birincisi olan Muab ÖNAL’ın şiirini okuyan okul müdürümüz konuşmasında Musab ÖNAL’ı sahneye çağırarak kendisini tebrik etti.” Öğretmenler gününde en güzel hediyeyi il birincisi olarak okulumuz öğretmenlerine hediye eden öğrencimizi ve değerli öğretmenlerini kutluyorum “ dedi. Öğretmenlerin okudukları şiirler ,  yazılar ve slaytlarla oldukça eğlenceli bir program gerçekleşti.

Bir sonraki gün ise okulumuz yönetimi tüm öğretmen ve personele aileleriyle birlikte kafeteryada yemek veridi.  Yemekte Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN bir konuşma yaparak tüm öğretmenlerin gününü kutladı.