Ortaokul Velilerimiz Asfa Fen Lisesi Ve Anadolu Lisesi Tanıtım Yemeğinde Buluştu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimizin  velileri “Ortaokula veda Liseye Hoş Geldiniz” temalı yemekte bir araya geldiler. Sınıf sınıf planlanan yemekli toplantılar oldukça keyifli geçti. 19 Mart Pazartesi 8/A 17 Mart Salı   8/B 18 Mart Çarşamba günü ise 8/C sınıfının velileriyle bir araya gelindi. Toplantıya Genel Müdürümüz Leyla Erdoğan , Genel Müdür Yardımcımız Yasin ÇELENK ,Okul Müdürlerimiz , müdür yardımcılarımız ve rehber öğretmenlerimiz katıldı.

Yapılan toplantılarda Genel Müdürümüz Leyla  ERDOĞAN velilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken “Biz kocaman bir aileyiz” mesajı vererek tüm  8. Sınıf öğrencilerini önümüzdeki yıl Asfa Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinde görmek istediğini belirtti. Ortaokul Müdürümüz Şükrü KANIBOL” ortaokula veda ederken öğrencilerinizi  lisemizin tecrübeli , güvenilir kadrolarına teslim ediyoruz” mesajını verdi. Rehber öğretmenimiz Tuğba ERDEM  öğrencilere yapılan “Mesleki Yönelim Envanteri” sonuçlarını  teslim ederek gerekli açıklamalarda bulundu. Lise Müdürümüz Yener İNAN ,Anadolu ve Fen lisesinin tanıtımını güzel bir sunuyla yaptı. Velilerden gelen sorulara içtenlikle cevap veren Lise müdürümüz tüm 8. Sınıfları lisede görmek istediğini belirtti.  Yemek sonunda tüm velilere  günün anısına Asfa Logolu kupa hediye edildi.