Öğretmenler günü Kutlandı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğretmenler günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz renkli bir program hazırladılar. Öğrencilerimizden Furkan Ünlü ve Ayşenur Bozkurt’un sunuculuğunu yaptığı programda Beden Eğitimi öğretmenimiz Gülden Ataeri’nin konuşmasından sonra tüm öğretmenlerimize karanfil sunuldu.
Edebiyat Öğretmenimiz Gülşen Şimşek’in ilk Öğretmenler Gününde kaleme aldığı “Gelincikler Solmasın” adlı şiirini Anadolu 10 A sınıfından Esra Delice okudu.
Öğrencilerimizin öğretmenlerimizle yaptığı röportajın videosu ilgi gördü.
Anadolu 10 C sınıfı öğrencileri ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Ellisekiz’in hazırladığı “Özel Asfa Ferda Koleji Öğretmenleri” adlı slâyt gösterisi ilgiyle izlendi.
Okulumuz Genel 10 A ve Anadolu 10 C öğrencilerinden M. Emin Yılmaz, Ahmet Güneş, Ömer Faruk Yücel, Furkan Sinan, Anıl Karadumanoğlu öğretmenlerimiz için saz ve ritim enstrümanları eşliğinde türküler söyledi. Öğrencilerimizin başarılı performansları göz doldurdu.
12. sınıf öğrencilerimizin, üzerlerinde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür için hazırladığı video tüm öğretmenlerimizi duygulandırdı.
Okulumuz Anadolu 10 B ve İlköğretim 5. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Kırık Bilezik” adlı tiyatro gösterisi hem idarecilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni ile izlendi.
Tüm öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyor, eli öpülesi öğretmenlerimize en derin hürmetlerimizi sunuyoruz. Gelecek onların ellerinde şekillenecektir.