Asfa Bursluluk Sınavına Büyük İlgi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Bursluluk Sınavına Büyük İlgi

Geleneksel hale gelen Asfa Düzey Belirleme sınavı bu senede sorunsuz tamamlandı. Sınavdaki başarılarına göre çeşitli ödüller alacak olan öğrenciler aynı zamanda kayıt yaptırdıkları taktirde değişik oranlarda indirimlerden yararlanacakları için oldukça heyecanlı idi.

Sabahın erken saatlerinde gelen 4. Sınıflar saat 10:00’daki sınavı heyecanla beklediler.  Öğrenciler sınava girdikten sonra tüm veliler konferans salonuna davet edilerek  okulumuzun  Rehber Öğretmeni Tuğba Erdem tarafından “Ebeveyn Kişilik Analizi” semineri verilerek tüm velilere test uygulandı.  Öğleden sonraki seansta da 5,6,7. Sınıflar  Düzey Belirleme sınavına girdiler. Oldukça kalabalık öğrenci grubuna uygulana sınav da sorunsuz tamamlandı. Aynı seminer Rehber öğretmenimiz tarafından öğleden sonraki gruba da verildi. Velilerin ve öğrencilerin  oldukça memnun olduğu sınav programı başarıyla sonuçlandı.