Okulumuzda Değerler Eğitimi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuzda Değerler Eğitimi

Değerler Eğitimi programı kapsamında gerçekleştirilen Yardımlaşma konulu etkinlikler Ekim ayı içinde tamamlandı.

Öğretmen ve öğrencilerimiz yardımlaşma konusunu yaptıkları çeşitli faaliyetlerle işlediler.Yardımlaşmanın anlamı ve önemi ile ilgili mesajların yer aldığı çalışmalar, okul panolarında ve sınıflarda yapılan etkinliklerle sergilendi.

Ekim ayı Asfa Ferda Koleji için aynı zamanda bağış yapma fırsatlarının doğduğu bir ay oldu.Kimi öğrencilerimiz  biriken paralarını, kumbaralarını hiç açmadan bağış kampanyamıza teslim ettiler.Yapılan bağışlar  toplanarak  Van, Somali ve Endonezya’da bulunan ihtiyaç sahiplerine kurban eti olarak ulaştırıldı.

Yardımlaşma ayı olan Ekim ayı süresince  öğrencilerimizin yaptığı yardımların bir kısmı da  “Asfa İyilik Pazarı” adı altında açacağımız tezgahlarda satışa sunulacaktır.