Avrupa Üçüncülüğü   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Avrupa Üçüncülüğü

Avrupa Karate Şampiyonasında, Asfa Ferda Koleji Öğrencisi Şenol Ramazan Korkmaz, Avrupa üçüncüsü oldu. Ukrayna’da yapılan şampiyona da 16-17 yaş grubunda açık siklette müsabakalara katılan Şenol Ramazan Korkmaz, oldukça zorlu geçen müsabakalarda, sağ kolundan sakatlanmasına rağmen bronz madalya almayı başardı. Müsabakaların oldukça zorlu geçtiğini belirten Şenol Ramazan Korkmaz, fiziksel temaslı karşılaşmalar olduğu için, sağ kolum kırılana kadar mücadele etmek zorunda kaldım, dedi.

Asfa Ferda Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Böğürcü,  Avrupa üçüncüsü olan Şenol Ramazan Korkmaz’ı tebrik etti ve okul olarak sporcumuza destek olmaya devam edeceğiz, dedi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Osman Aydın da sporcuyu tebrik ederek, bundan sonra katılacağı şampiyonalarda altın madalya beklediklerini söyledi.

avrupa 3.lüğü 1 avrupa 3.lüğü 2 avrupa 3.lüğü 3