İlk Veli Toplantısı Yapıldı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlk Veli Toplantısı Yapıldı

Asfa Ankara Ferda İlköğretim Okulu Birinci Kademe ‘Veli Buluşması’  gerçekleştirildi. 1 Ekim 2011 Cumartesi günü okul konferans salonunda başlayan programda, ilk olarak Kurucu Temsilcimiz Yasin ÇELENK bir konuşma yaptı. Asfa Ankara Ferda Kolejinde, veli-okul birlikteliğinin ve kaynaşmasının birinci öncelik olduğunu belirten Kurucu Temsilcisi Yasin ÇELENK, velilere yönelik bilgilendirme, kurs, etkinlik ve gezi programlarının yıl boyunca süreceğini söyledi. Kurumsal anlamda şeffaflığa ve sağlıklı iletişime büyük önem verdiklerini söyleyen Yasin ÇELENK, velilerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve en hızlı şekilde bilgilendirmek amacıyla, Halkla İlişkiler Salonu oluşturduklarını vurguladı.

İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL ise yaptığı konuşmada, eğitim-öğretimle ilgili çalışmalar, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, yetenek kurslarıyla ilgili olarak velilere bilgi verdi.

Konuşmalardan ve soru-cevap bölümünden sonra sınıflara geçen veliler, sınıf öğretmenleriyle görüştüler ve Halkla İlişkiler Salonundaki ikram ve ikili görüşmelerden sonra okuldan memnun bir şekilde ayrıldılar.