M. Ali EŞMELİ ile “Edep Mektebi” açıldı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

M. Ali EŞMELİ ile “Edep Mektebi” açıldı.

“Edep Mektebi”  Açıldı.

Uzun süredir okulumuz Genel Lise ve Anadolu lisesi öğrencilerinin öğretmenleriyle ortaklaşa yürüttükleri projeleri “Edep Mektebi” , Şair Muhammed Eşmeli’ nin katılımıyla hazırlanan açılış programıyla nihayet hayata geçirildi.

Edebiyat Öğretmeni idris TEKİNBAŞ’ın rehberliğinde hazırlanan proje: Edep sohbetleri, kitap sohbetleri, yazarlık okulu, istişare odası, şiir defteri, yayınlar, biyografiler, kitaplık vs. geniş bir yelpazede, tamamen öğrencilerin yönetiminde hazırlanan bir projedir.

Açılış programından önce Şair Muhammed Ali EŞMELİ, Edep Mektebi üyeleriyle okul kütüphanesinde bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin sonunda, Edep Mektebi başkanı  And.10-A sınıfından Esra DELİCE, şaire  Edep Mektebi Yönetimi adına hediyelerini takdim etti.

İngilizce öğretmeni Gülay ÜNAL’ın sunumunu yaptığı açılış programının  başlangıcında “Edep Mektebi’nin  elli beş kişilik yönetim kurulu üyeleri, sahneye çıkarak  Edep Mektebi Beyannamesi’ni okudu.

Şair Muhammed Ali EŞMELİ, daha sonra Özel Asfa Ankara Ferda Koleji Konferans salonunda “Gençler İçin Tek İlaç Edep” konulu bir konferans verdi. Açılış Konuşmasını yapan    Genel Lise-Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Böğürcü: “Edebin gençler için ne kadar önemli olduğunu, bu vesile ile Edep Mektebi projesini ve bunun gibi yapılacak projeleri sonuna kadar destekleyeceklerini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.” Konferansın sonunda Genel Müdür Mesut DOĞAN, Şair Muhammed Ali EŞMELİ’ ye Özel Asfa Ankara Ferda Koleji adına bir plaket verdi.

Konferansın sonunda Şair Muhammed Ali EŞMELİ, öğrencilerimiz için kitaplarını imzaladı.

edep mektebi 2 edep mektebi 3 edep mektebi 4 edep mektebi 5 edep mektebi 6 edep mektebi 7