ASİLDER YÖNETİMİ KOLEJİMİZİ ZİYARET ETTİ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

ASİLDER YÖNETİMİ KOLEJİMİZİ ZİYARET ETTİ

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ASİLDER Yönetim Kurulu, Asfa Ankara Ferda Kolejini ziyaret etti. ASİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Fatih ÜNAL ve beraberindeki heyet, ilk olarak Asfa Ankara Ferda Koleji Genel Müdürü Mesut DOĞAN’ı makamında ziyaret ederek, okul müdürleriyle görüştüler.

Avukat Fatih ÜNAL, yeni eğitim öğretim yılının Asfa Ankara Ferda Kolejine hayırlı olmasını diledi. Gençlik Spor ve İzcilik alanlarında Ankara’da saygın bir yeri olan ASİLDER’in eğitim kurumlarıyla yakın işbirliği içinde olduğunu belirten Avukat Fatih ÜNAL, Asfa Ankara Ferda Koleji ile de birbirinden güzel ortak projelerde yer almak istiyoruz, dedi.

Asfa Ankara Ferda Koleji Genel Müdürü Mesut Doğan ise, okulumuzun hem ilköğretim hem de lise bölümlerinde Spor ve İzcilik Kulüpleri aktif faaliyet gösteriyor, spor ve izcilik faaliyetleri başta olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerde ASİLDER’le aktif işbirliği halinde çalışmayı arzu ediyoruz, dedi.

Asfa Ankara Ferda Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Böğürcü ve İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, ASİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Fatih ÜNAL ve değerli heyetinin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler.

ASİLDER İzcilik Komisyonu Başkanımız H.İbrahim Tellioğlu ilköğretim  ve lise öğrencilerine yönelik izcilik üniteleri oluşturduklarını, bu üniteleriyle hafta sonu toplantıları, yaz-kış kampları, düzenlediklerini Türkiye İzcilik federasyonunun düzenlemiş olduğu milli bilinçlendirme kamplarına katıldıklarını söyledi.  İzci ünitelerinden birinin de  geçen yıl Asfa Ankara Ferda Koleji İzci Ünitesi olarak kurulduğunu vurguladı.

Asfa Ferda İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, kendisinin ve Müdür Yardımcısı Rahmi DURMUŞ’un izci lideri olduklarını,  ASİLDER’le birlikte çalışmaktan memnun duyduklarını belirtti.

ASİLDER Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu YAMAN, Üniversite Komisyonu Başkanı Süleyman Çakmak ve Spor Komisyonu Başkanı Ahmet Turan YILDIZ da görüşmede hazır bulundu.

Asfa Ankara Ferda Koleji Genel Müdürü Mesut DOĞAN,  yapmış oldukları ziyaretten dolayı, ASİLDER yönetimine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.