Asfa Ankara Ferda Koleji Törenle Açıldı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Ankara Ferda Koleji Törenle Açıldı

Eğitimin Yükselen Yıldızı Asfa Ankara Ferda Koleji, okul bahçesinde düzenlenen bir törenle, yeni eğitim-öğretim yılına başladı.

İstanbul Asfa Eğitim Kurumları çatısı altında yeniden yapılanan Asfa Ankara Ferda Koleji, 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılını okul bahçesinde düzenlenen açılış töreni ile karşıladı.

Sabahın erken saatlerinde okul bahçesini dolduran öğrenciler ve velileri, açılış heyecanını, Asfa Ankara Ferda Koleji eğitim kadrosuyla birlikte yaşadılar. Bir yanda açılış coşkusu diğer yanda İlköğretim Haftası nedeniyle, okulun her tarafını süsleyen bayraklar, flamalar, balonlar birlikte, palyaço gösterileri oldukça güzel tabloların ortaya çıkmasına yol açtı.

Açılış programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Mustafa KAYA yaptı.

İlk olarak kürsüye çıkan İlköğretim Müdürü Şükrü KANIBOL konuşmasına, öğrencilere ve anne-babalarına misafirlere ve öğrenciler, ‘hoş geldiniz’ diyerek başladı. Eğitimde yaşanan son gelişmelerin ve dünyadaki değişimin farkında olduklarını belirten Şükrü KANIBOL,  eğitim kalitemizi en üst düzeye çıkarmak için yaz ayları boyunca çalıştık, çabaladık, beyin fırtınası yaptık ve sizlerin karşısına çıktık, dedi. Dünyada hızla gelişen ve değişen olaylara duyarsız kalınamayacağını , sosyal medyanın toplumları istediği gibi yönlendirdiğini belirten Okul Müdürü Şükrü KANIBOL, her şeyin farkındayız ve öğrencilerimiz için en iyi olanı yerine getirmenin gayreti içindeyiz, dedi.

Daha sonra söz alan Anadolu Lisesi Müdürü  Mustafa BÖĞÜRCÜ, okulda yaşanan değişim ve gelişimin öğrencilere ve velilere olumlu yönde yansıyacağını söyledi. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi söz konusu olduğunda herkesin aynı hassasiyet ve sorumlulukta olması gerektiğini vurgulayan Mustafa BÖĞÜRCÜ, yeni eğitim-öğretim yılında herkese mutluluklar ve başarılar diledi.

Son olarak söz alan Asfa Ankara Ferda Koleji Genel Müdürümüz Mesut DOĞAN, konuşmasına Mevlana’nın ‘Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.’ şiiriyle başladı. Yeni şeyler söylemek, yeni mutlulukları ve başarıları hep birlikte yaşamak amacıyla burada bulunduklarını söyleyen Mesut DOĞAN, yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili Bugün birden çok mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Uzun bir yaz tatilinden sonra öğrencilerimize kavuştuğumuz için mutluyuz. İnsanı düzelt ki dünya düzelsin, sözleriyle konuşmasına son verdi.

Mezun öğrenciler adına konuşan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Mahmut ÖZÜBEK, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Sacide Sümeyra ÖZGÜR ve Turgut Özal Üniversitesi İktisad Fakültesini kazanan Mehmet SÜLÜNOĞLU, Asfa Ankara Ferda Koleji öğrencilerine başarılar dilediler.

İlköğretim Okulu öğrencilerinin okudukları birbirinden güzel şiirlerle program sona erdi.  Okulun ilk gününde, tüm velilere, yeni açılan Halkla İlişkiler bölümünde ikramda bulunuldu.