Okulumuzda İlk gün heyecanı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuzda İlk gün heyecanı

Minik öğrencilerimiz 16/09/2011 Perşembe günü anne ve babalarıyla okula geldiler. İlk kez okullu olan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyordu.  Başta çekingen bakan minikler kısa sürede öğretmenlerine ve sınıflarına alıştılar,  öğrenciler kaynaşma dersleri yaptılar. Daha sonra okulun birimlerini öğretmenleri rehberliğinde gezdiler. Okul Müdürünü yerinde ziyaret ettiler.

Veliler bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirttiler, resmi okullarda bir hafta süren oryantasyonla servis sorunları, yemek sorunları yaşandığını, çileye dönüştüğünü belirten veliler bir günlük çalışmanın yeterli olduğunu, öğrencilerin heyecanını attıklarını, okulu tanıdıklarını ve güzel bir gün geçirdiklerini söylediler.

Minikler Pazartesi günü okulda buluşmak üzere vedalaştılar.