Lisemizde karne heyecanı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Lisemizde karne heyecanı

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılını 13 Haziran Cuma günü öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen bir ödül töreninin ardından noktaladık.

Geçen bir yılın vermiş olduğu tatlı yorgunluk, karnelerini alan öğrencilerin mutluluğu, 12. Sınıf öğrencilerimizin sınav heyecanları ve okuldan ayrılıyor olmalarının vermiş olduğu hüzün duygusu tatil heyecanıyla birlikte yoğun bir şekilde hissedildi. Ayrıca  yıl içerisinde  akademik ve sosyal anlamda başarı kaydeden öğrencilerimize verilen takdir, teşekkür ve onur belgeleri  mutluluğumuzu ziyadesiyle arttırırken  sportif faaliyetlerde başarı gösterenlere,  okul futbol turnuvasında birinci olan takım üyelerine  ve  yurtdışı  bilek güreşi müsabakalarında ülkemizi  temsil eden ve dünya 5.si olan Berker Erdoğan’a madalyalarının verilmesi göğsümüzü kabarttı.

Bu  yılın ardından tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller  diliyor,  hep birlikte nice eğitim-öğretim yılları geçirmeyi temenni ediyoruz.